Realigro.ro este primul motor imobiliar internaţional de căutare în care puteţi căuta anunţuri cu case de vânzare din Martinique

Proprietate de vânzare în Martinica

Martinica este o insulă amară a Caraibelor, care face parte din arhipelagul Antilelor Mici. Apărând în Franța, cultura sa este caracterizată printr-un amestec special de influențe din Franța și din Indiile de Vest. Cel mai mare oraș al său și, de asemenea, capitala este Fort-de-France. Martinica este situată în Antilele Mici din Caraibe din vest.

Insula are o frumoasă tradiție literară, muzicală și gastronomică, în fiecare an implică mulți străini pentru plajele sale sublime și răscrucea lor culturală.

Mulți sunt cei care vor să se stabilească, să locuiască și să lucreze în Caraibe, pentru cetățenii europeni, Martinica este în mod evident una dintre destinațiile cele mai de dorit.

Cele mai bune orașe pentru a căuta o proprietate de vânzare în Martinica sunt: ​​capitala, Le Carbet și Saint-Pierre.

Dacă sunteți în căutarea unei proprietăți de vânzare în Martinica într-un loc liniștit, puteți opta pentru Le Carbet.

Le Carbet este un oraș situat între Fort-de-France și Saint-Pierre, spălat de apele din Marea Caraibelor, la poalele muntelui Pelée, care este un vulcan activ. Are aproximativ 3.700 de locuitori numiți "carbetianos". Își ia numele de pe râul Carbet, pentru că aici își întâlnește gura.

Dacă doriți o proprietate de vânzare în Martinica și aveți nevoie de un loc cu un suflet istoric, puteți alege Saint Pierre.

Orașul Saint Pierre este situat pe coasta Caraibelor, la nord-vest de insula Martinica. A fost fondată în 1635 de Pierre Belain d'Esnambuc și a devenit capitala Martinica, până în 1902 o erupție vulcanică devastatoare a Montañei Pelée a distrus-o complet, fiind îngropată sub lavă și în care a pierit cei 30.000 de locuitori. Orașul a avut până atunci un bun patrimoniu arhitectural de stil colonial, motiv pentru care a fost poreclit "micul Paris al Antilelor"; acum se numește "Pompeii secolului al XX-lea".

Dacă sunteți interesat de proprietăți de vânzare în Martinica puteți alege între diferite tipuri.

Proprietățile de vânzare din Martinica de astăzi sunt, de obicei, case mari, restaurate, care au grădini impresionante.

  •  
    Mutarea la Martinica. Expatriați și locuiți în Martinica

        Vara vine și avem o surpriză mare pentru tine. Vă vom permite să vă schimbați radical viața, cu un bilet simplu într-una din cele mai frumoase destinații din Caraibe din lume. În inima arhipelagului Caraibelor, de fapt, există insule care găzduiesc oportunități unice și bogate pentru a fi ...

Hartă, evoluție prețuri și statistici

Legate de Imobiliare

Vila F4 de tip hacienda pe un teren de 602 m2 cu vederi impresionante la Marea Caraibelor și la munte curățat. Acesta este echipat la parterul unei pi...
Hartă, evoluție prețuri și statistici
 
 
2005-2021 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preferinţe

    Pentru o mai bună utilizare a site-ului Realigro, setaţi preferinţele pentru limbă, valută, de metri pătraţi sau ft m²

    Set acum Nu se afişează din nou
BB